Livet

Velkommen til Reparations.Konsortiet
Vores repair café ligger ved Fjordsgade skole på Ingerslev Boulevard. Vi har til huse i den gamle pigeomklædning. Her er omklædningsbænkene blevet skiftet ud med arbejdsborde med loddekolber og iFixit-sæt. I det gamle fællesbad er der grovværksted, hvor du kan fixe din cykel eller reparere din ødelagte stol.

Hvem bruger værkstedet?
Hos Reparations.Konsortiet er der plads til alle. Dette gælder både for de ting som er gået i stykker, men også for de folk som skal reparere dem. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære at reparere den genstand du medbringer. Så uanset om du er en dreng på 6 år, en ny studerende på universitet, har fuldtidsarbejde eller er en pensionist på 86 år – så er Reparations.Konsortiet for dig.

Hvem er de frivillige?
Vores repair café er drevet af frivillige kræfter. Nogle af vores frivillige er hobbyister der elsker at finde på en god løsning, men andre har en kort eller lang professionel baggrund inden for et felt. Vi har 40 frivillige der er blandet på alder, køn, etnicitet og professionel baggrund.

Hvis du overvejer at blive frivillig, kan du komme ned og besøge vores værksted eller sende os en besked på vores Facebook side

Hvad koster det?
Det er ganske gratis – men du skal selv reparere 🙂