Hvad kan vi?

Så hvad kan vi fixe?

Cykler
Giver du din cykel kærlighed nok? På værkstedet kan du lave alt fra en simpel lapning, til udskiftning af krank og hjulopretning. Der er mulighed for at hænge cyklen op på væggen, benytte vores cykelværktøj og spilde olie på gulvet.

Smartphones & computer
Har du tabt din smartphone eller har din computer tabt pusten? På værkstedet kan du sætte dig ved et af vores borde, og få hjælp til at reparere din smartphone. Vi kan hjælpe med alt fra ny skærm, udskiftning af batteri, ny ladeport m.m. Du kan selv medbringe reservedele, ellers kan vi hjælpe dig med at bestille dem på nettet.

Kig evt. under siden “Støt os”, hvor du kan finde links til køb af reservedele.

Elektronik i hjemmet
Vi kan hjælpe med at fixe det meste i hjemmet. Uanset om det er din Nespresso-maskine eller støvsugeren. Det “grove” elektronik er rart at arbejde med, at skruerne ikke skal fjernes under mikroskop og printpladerne kan måles igennem med et multimeter. Hvis du er i tvivl om det kan fikses, så tag det med – så finder vi ud af det sammen.

Tøj
Vil du gerne lære at lappe din bukser, eller mangler du maskineriet? Vores værksted er udstyret med kloge hoveder og stærke symaskiner. Vi kan hjælpe med huller i tøjet, sy en ny knap på eller udskifte lynlåsen på din taske. Vores 3 Bernina 802 Sport symaskiner kan klare det meste og er nogle erfarne damer.

Det er en god idé, at komme med et enkelt projekt hvis du er nybegynder. På den måde er der både en chance for at du lære noget og får fixet det du har med.

TV, Hi-Fi & høretelefoner
Står dit gamle B&O anlæg bare og samler støv? Så kom ned og få hjælp af en af vores dygtige frivillige. Vi har lavet alt fra fladskærmsfjernsyn til forstærkere og & grammofoner fra 1930. Skulle vi ikke kunne finde ud af at løse opgaven, så prøver vi at skaffe nye frivillige der kan løfte opgaven.

Er din ting ikke på listen?
Så fat mod. Vi hjælper med at reparere alle de ting der kan komme ind af vores dør. Vi har en succesrate på ca. 90%, så tag din genstand med og udfordre os. Du kan også sende os en besked på Facebook inden, hvis du vil have en lille forudgående snak.